14.08.2008 Någon har hällt napalm på mitt värmeljus..

Cykling igår och det var riktigt riktigt jobbigt faktsikt. Tog sen en promenad halvvägs till telefonplan på ganska stela ben och stumma vader. Däckade tidigt i soffan till Projekt Runawayvilket gjorde att dagens lunchlåda fick bli ytterst spartansk. Idag blir det en soft joggrunda för att mjuka upp benen inför helgen och sen ett klätterpass på det. En härlig kväll att se fram emot med andra ord (om man bortser från att jag har bokat tvättid)
  
Igår skickade Joel 3 st bilder från deras vistelse i Frankrike och bestigningen av Mont Blanc och det kan man ju säga hällde tändvätska på majbrasan. Är grymt taggad på aplerna själv nu och går allt som det ska blir det en tripp till nästa sommar. Egentligen borde man ju ta det i anslutning till nepal då man redan torde vara bra aklimatiserad. Nu blir det ju omöjligt men tanken hade ju varit bra :-) 
i Nepal blir det ju ingen alpinsk bestigning som det ser ut nu men väl en liten vandring upp på ett berg som heter "Kala Pattar" och ligger endå på 5,545 m (här tvistar de lärde en aning) vilket trots allt är lite över 700m högre än Mont Blanc så ett test på hur man klarar höjd får man ju allt. Kala Pattar är alltså berget i förgrunden sett ifrån Gorakshep, en liten liten liten by som ligger på 5,164 m. Och vilket också är sista utposten innan EBC. . 
Det extremt vackra berget i bakgrunden är Pumori som ligger på 7,161 m.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback