30.06.2008 Varje dag du inte tränar, tränar någon annan för att bli bättre än dig..

30min styrka för bålstabilitet, mage och rygg klämde jag in innan mitt 60min långa spinningpass. Inte samma instuktör som förra gången utan en afrikansk tjej med ett driv utan dess like. Hon jagade på oss med både piska och moroten och fick mig bokstavlingen att trampa skiten ur mig. Riktigt härligt och efter passet tog jag en snabb powerwalk hem med en omväg runt långbro. Vilket väder. Kvällssol och vindstilla. Ibland behöver man inte mer för att det ska kännas så där bra. Att man får den där varma känslan av lugn och ro.

Nu är det inte långt kvar tills det blir en liten tripp till Härnösand. Nästa vecka för att vara exakt. Jag och Jess drar på en riktig långhelg. Ska bli hur skönt som helst och jag ska bara stressa ner och slå följe med den norrlänska vardagslunken.


Min gemytliga lilla hemort..


 


30.06.2008 Sanningen om soptippen på 118800.

Jag kan säga att jag tvivlar på att någon annan arbetsplats i hela jävla sverige har det så sunkigt som vi. Det enda rum vi har att tillgå som matrum använda som sopstation. Vårt kylskåp ska vi inte ens prata om. I början på förra vecka sa jag till vår chef att det behövdes tömmas på skit varpå han sa "ja jag vet". I lördags stank det så in i helvete här på kontoret och att jobba 14timmar i en lukt som får en att vilja spy på plats är fan inte acceptabelt. Jag tämde 2 fulla icakassar i kylen med möglig gammal stinkande mat men lukten har ju satt sig i hela kylen. Idag när jag kom till jobbet luktade det värre än nånsin varpå jag lackade. Inte helvete ska vi behöva ha det så där. och att lägga in sin mat i kylen är ju att förpesta den med alla möjliga jävla mögel och baciller. Jag blir så trött.
Egentligen skulle man tagit kort på misären och slängt ut på nätet. Men det får bli nästa gång. För tro mig. Det här är varken första eller sista gången. Men så går det när folk som borde ta sitt ansvar inte pallar.

Att gammal mat i vissafall producerar gifter borde väl alla veta vid det här laget och att man kan bli sjuk utav detta gifter är ju jävligt logiskt. Jag jobbar med andra ord i ett förpestat helvete.

29.06.2008 utmattad.

Kvällen lägger sig. Jag är svintrött. Utmattad. Min blåsa i munnen värker i takt till pulsen. Dom senaste 2 timmarna har jag ägnat åt träning. Först ut var det löpning. Intervaller. 10x500 med 2min mellan. Det var maxfart som gällde. Sprang på utav helvete. Sen hem och dra på sig en tjocktröja för att ut och gå 5km i rask takt..
Idag har jag även köpt ett par jeans. Ett par svarta tighta med bootcut. Och i samma shoppningveva la jag ner projektet med att lyckas göra en kcal-snål tårta tills på onsdag. Det får bli glass och jordgubbar istället.

Nu är det bara 2mån kvar föresten..



Nattinatt..

29.06.2008 Härlig morgon..

Det är alltid lika härligt att vakna en ledig morgon. Katterna busar omkring, solen skiner, man går upp och tar en frulle i soffan, tar med sig lillmys ut i solen och bara njuter. Nu har jag avnjutit en gedigen lunch bestående av grillad veggofile, kinamix och sallad. Låt dagen komma. Iof finns det inte mycket tid över för roliga saker idag endå. Nu ska jag iväg på veckans storhandling och den är det tvättstugan som gäller.


28.06.2008 Mål är drömmar med deadlines.

Sitter på jobbet och har avverkat 6 timmar och har 8 timmar kvar.
Igårkväll slog det mig. Jag vill springa Stockholm marathon. Varför inte? Klart jag ska. Började först fundera på nästa år. Men det ligger så pass dåligt till och eftersom jag kommer vara ute och vandra nästan 1mån i vår så går så pass mkt träning till spillo. Realistiskt är det taskigt mot mig själv. Så Stockholm marathon 2010. Thats a deal. Blir Stockholm halvmarathon nästa år. Det känns däremot lite mer realistiskt.
Imorgon tar jag första steget mot nya mål. Och det görs med ett härligt intervallpass.

Om du inte vet vart du är på väg. Hur kan du förvänta dig komma dit?


27.06.2008 Dagens rapport.

Träning: 6km löpning + 1timmes promenad.
Har fortfarande lite känningar i höften efter jag sträckte mig när jag åkte inlines.
Blir nog att inhandla en Crosstrainer framöver att ha i hemmet när tiden tryter.


27.06.2008 Thing up, think big, think positive!

Idag ska vi bara tänka positivt, ty den positiva tänkaren ser det osynliga, känner det ogripbara och uppnår det omöjliga.
Igårkväll hamnade jag i nån negativ svacka och jag vet precis vad det beror på. Något jag egentligen borde ge blanka fan i att grubbla över men det är svårt att bli nöjd när man väntar mirakel. Så idag ska jag försöka att bara tänka positivt, vilket är lagom lätt när halva ens vakna tid tillbringas på jobbet. På tal om jobbet så är Jess sjuk idag. Eller sjuk, hon har blivit trampad på hälen av sin häst. Snacka om att hon lider av konstant olycksotur när det gäller skador och Juppe.

Nej nu är det väl dags att börja fånga dagen.  En positiv attityd kanske inte löser allt, men den kommer irritera tillräckligt många människor för att göra det värt det ;-)



Bilden hittad på summitpost. Jag bara myser av att titta på den. Bildtexten var: "Only the sky is the limit"

26.06.2008 Devil divine..

Idag träffade jag speldjävulen igen. Han sitter här med mig nu när jag spelar Roulette. Har spelat in en fin peng i afton. Det är rätt avslappnande med spel. För övrigt blev det ju ingen träning på Eriksdalsbadet idag då Jess glömt kläderna och jag pallade inte dra dit själv. Gick en kvällspromenad istället. Lungt och skönt.
Nu - tillbaka till spelandet.


26.06.2008 Vad fan händer?

Jag har stött på en liten motgång. Eller ja. Har väl mest börjat känna en liten svag lukt av motgången, och det lukktar inte gott. Men på måndag faller dommen. Förhoppningvis har det bara varit inbillning. Jag siktar dock redan nu in mig på att göra allt som står i min makt för att motarbeta en eventuell motgång.
Så helvete heller att det är en motgång.
Jag är ju tjejen med flyt. Eller snarare är jag grymt bra på att vända motgångar till framgångar.
Och det mina vänner. Det är en dygd.

"Har du inte någon vind så är det bara att börja ro utav helvete om du vill komma någonstans"




25.06.2008 ...

Då sprider sig sakta lugnet i den Perssonska lägenheten. Lyllmys mår som en prins. Igår när vi kom hem från djursjukhuset var han helt full av överskottsenergi och lekte hela kvällen. Idag är han precis lika glad och busig som vanligt. Såret ser jättefint ut och det verkar läka bra. Skönt. Så slipper man oroa sig för det. Igår blev det 10km löpning i halvstorm. Nästan så man blåste bort. Idag var det först tänkt att det skulle bli vila men pga av lite dåligt samvete drog jag av 12km på inlinesen. 12km känns ganska bra i benen kan man säga. Ökar på lite i taget så man inte tar ut sig för mycket i början. Jag har ju bara åkt några gånger än så länge. Åkte ner och runt långbro 2 varv. Det äckligaste är dock hur totalt dyblöt man blir om fötterna. Inte nått jävla andasmaterial det där inte...Ja ni ser ju själva..




Nej nu är potatisen på kokning inför morgondagens lunchbox, jag är nyduschad, katterna ligger i fönstret och sover och denna kväll lider mot sitt slut. Iallafall för mig.
Go`natt.

25.06.2008 Tar du ansvar för din egen prestation?

Visst är det lätt att skylla på saker. Skylla sina egna dåliga prestation på andra människor, åå omständigheter "utanför din kontroll".
Ju mer man ser på det ju mer tänker man på vilken svaghet det utstrålar. En svaghet som säger att här har vi en människa som inte vill ta ansvar för sina egna prestationer. Det är med andra ord ganska lätt att utläsa vilka som är vinnare och vilka som är förlorare.
Svarar man Ja på denna fråga är man mästan uteslutande en vinnare, oavsett vad som står i resultatlistan: "Gjorde jag mitt bästa idag, gav jag 100% eller känner jag att jag skulle kunna gjort annorlunda och presterat bättre"

Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ur sikte. Att ta ansvar för sina egna prestationer och att det viktigaste inte är inte alltid att just nå sina mål, utan att veta att man presterade 100% för att lyckas. Ibland räcker det. Ibland inte. Men gör man alltid sitt bästa så kommer man endå känna att man uppnådde något - Känslomålet. Att det kändes förbannat bra.



Och med det säger vi.. Godmorgon bloggen

24.06.2008 Konsten att lämna bort det man älskar..

Imorse åkte jag till Bagarmossens djursjukhus och lämnade av Lillmys. Today is the day. Kastreringsdagen. Hoppas bara allt går bra. Men veterinären verkade bra så det är bara att hålla tummarna för att narkosen ska flyta på utan problem. Hämtar honom vid 15 rycket efter jobbet. Min lilla Lillmys.
Jag har föresten en helt bisarr träningsverk i rumpan idag. Herrejävlar vad dumt av mig att inte stretcha efter inlinesen igår. Men vissa straffar gud med detsamma. Ska tänka på det i framtiden. Träningsverk är ett jävligt onödigt inslag i vardagen.
Nej nu blir det att fortsätta gräva ner sig i boken  "Möta motstånd" av Thomas Fogdö och Johan Plate.



Tjipp.

23.06.2008 dagens träning..

Idag blev det 10km inlines + uppvärmning. Det är jobbigare än man tror att ta sig fram på dom där. Särskillt i uppförsbackarna. Fick upp flåset ganska bra också och förutom att jag skapade handen mot husväggen när jag skulle gå in så är jag helt klart nöjd. Imorgon blir det löpning igen. Jag börjar bli riktigt trött på att både Forsgrenska och Västertorp´s gym är stängda. Rastlösheten av att inte kunna cykla,gymma,crossa eller simma. Men så fort det öppnar igen blir det nya tag.

Nej nu är jag nära att somna med huvudet i tangentbordet.
Tjipp och hej!

23.06.2008 I get high so alive..

Ska det vara något det här? :



I Alla fall försöker
Annso få mig att tro det.  Hon och sin lilla dödslängtansklubb. Jag är skeptisk. Väldigt skeptisk.
Ska ner till skåne i början av augusti på Bröllop och är väl nästan övertalad att göra ett litet hopp. Ehe. Vi får se.  ;-)

23.06.2008 Dygnsrytmen ur balans..

Det är svårt att gå tillbaka till att gå upp kl 05:00 när man jobbat natt hela helgen.  Nattens sömn blev med andra ord rätt tveksam och inte gjorde det saken bättre av att lillmys var extremt påfrestande. När klockan ringde imorse var jag bara ett knapptryck från att sjukanmäla mig. Men sen tog jag dom sista krafter jag hade till att motivera mig att gå upp. Nu sitter jag på jobbet och ångrar mitt val. Där fick man. Är verkligen döslut. Tur att det inte blir någon extremtuff träning idag utan bara inlines och promenad. Men först ska jag härda ut den här arbetsdagen.




22.06.2008 Härligt väder..

Vilket härligt väder det blev för en kvällspromenad. På med kängorna ryggsäcken och ut i skogen. Njutbart! Jag kan inte annat än att rulla ut bönemattan för mina nya skor. Jag älskar dom.
Nu är det dags att sova. Har sovit alldeles för lite i helgen och imorgon är det ny arbetsvecka igen.


22.06.2008 I don't know what lies beyond these mountains..

Vaknade 10.30. Way to late med andra ord. Bara att stiga upp sätta i sig en tidig lunch och dra ut i löpspåret. Satte nytt temporekord vilket kändes lite oväntat. Blev med andra ord inget Paradiset idag. Typiskt. Men ska ut och traska några timmar här hemma vid ikväll istället. Men först är det veckohandlingen och städning som gäller. Ev kattbad står också på "Att göra" Listan. Har haft lite tränings-ågren nu under midsommar. Hela konceptet föll i fredags pga av ett infall att åka till Anchor. Men det är bara att lära sig av sina misstag och ta nya tag framåt.



I don't know what lies beyond these mountains
and these dusty roads..
But with an open heart i'm sure that i will find all
what i'm looking for..

21.06.2008 Ny dag med nya möjligheter..

Smet 30min tidigare i morse från jobbet. Var hemma strax innan 06 och funderade först på om jag skulle ut och springa men viftade ganska snabbt bort tankarna. 7 timmars sömn senare är jag G igen. Nu ska det nötas vandringskängor! Men en ny ljudbok i lurarna och halva bokryllan i ryggsäcken traskade jag iväg. Vek in på "Hälsans stig" och vek sedan av mot en av dom små sidospåren som är mer liknande ett kuperat helvete än en stig. Underbart. Kängorna skötte sig bra hela vägen. 1,5 timme blev det totalt. Synd att man har så förbannat ont om tid hela tiden. Nu är det bara att ladda om för att åka in till jobbet. Motiverande deluxe. Byta skogen mot Jobbet. Ha ha ha. Tillåt mig le.
Imorgon ska jag ta med mig lunch och åka ut till Paradiset för en heldag. Hoppas bara vädret är bättre än idag. Spöregn är ju inte jätteroligt alla gånger. Måste slänga in ett löppass imorgon också. TID. Hur mycket jag än försöker verkar jag inte kunna få ut mer än 24 timmar på mina dygn, vad gör jag för fel?  ;-)

Tjipp!

20.06.2008 Mental träning.

Sitter på jobbet, tittar på klockan. 6 timmar avklarat - 9 timmar kvar. Jag är trött. Jävligt trött. Hela kroppen skriker efter sömn. Jga har sovit för lite. Blir ju inte så många timmar inatt.
Jag skulle inget annat vilja än att bara lägga huvudet mot bordet och somna. Skulle inte ta många sekunder.. Men ju mer jag tänker på hur trött jag är, ju mer motiverar det mig. Som något sorts mentalt träningspass. Jag SKA vara vaken. Jag SKA inte somna. Jag FÅR inte somna och Jag VILL inte somna. Varje gång jag tänker på att sova säger jag till mig själv "STOPP!". För att rensa ur och börja tänka på något annat. Undrar hur många stopp jag kommer behöva på 9 timmar. Ibland är man så trött att man inte kan hålla tillbaka sömnen men situationen blir livshotande om man somnar. Då är det bra att ha ett beprövat sätt. Te x "STOPP!".


20.06.2008 Trötta klubben..

Idag är jag trött och inte alls peppad för att jobba ett 15timmars pass med start 15.00. Jag blir illamående av att tänk på det. Det är visst fler än jag här hemma som är trötta idag..



Nej nu ska jag gå iväg på Lidl och panta. Sen blir det nog sova soffa en timme.

18.06,2008 Nyköp..

Överlag helt ok dag. slutade 30min tidigare vilket egentligen också var på tok försent så det blev ändrade plander. Tog en promenad från jobbet till Luntmakargatan och butiken Kängspecialisten. Har enbart hört bra om dom och jag behövde inte bli besviken. Här mättes det fötter,pillades med sulor och jag fick till och med en liten kurs i hur man bäst snörade dojjorna. Vilken service. Kanonbra.
Testade lite olika men dom första jag testade var oslagbart bäst. Så imorgon blir det en premiärmil i mina nya Meindl Island Lady Pro MFS med ett trendig specialinlägg för mina fossingar. (liknande det jag har i löpskorna. Eller ja det är ju samma koncept bara gjort för annat jobb)



När jag kom hem var det bara att göra matlåda för morgondagen vilket blev durumvete,renskav, en cream fraiche-röra och som vanligt en hel matlåda sallad. Ska bli smarrigt.

Dagens träning då. Blev också lite omkastning i planerna men 10km löpning runt Bredäng-Västertorp-Hägerstensåsen-Långbro gård-Långbro-hem. Fantastiskt väder och jag gav jävlar gärnet hela vägen. Peppad av powermetal i lurarna och med blicken på tempot på pulsklockan gick det som på dans. Hemma var det bara att springa in och snöra om till inlines för 40min´s åktur. Jag kan säga att benen skakade på ganska fint där ett tag. Nu har jag duschat fikat och det är dags att krupa upp i soffan med en bra bok en stund. Vågra vägra fotboll säger jag bara. Usch och fy.
Kom precis på att jag kan ta med mig skorna till jobbet imorgon och sen gå hem från jobbet = strax över milen. 
Så får det bli.

Tjipp
Linda

17.06.2008 Uteblivet långpass..

Hade målat upp världens planer för dagen. Tänkte ge mig ut på ett riktigt njutbart långpass men sen gick liksom tåget med mig kvar på perrongen. Tvättat, storstädat och gjort madlåda inför imorgon och nu är tiden slut. Rensade ur hela klädkammaren,alla verktyg,kastade kläder,gjorde stopp i sopnedkastet,plockade ur och dammsög under sängen osv. Försöker hindra mig själv från att ens tänka på orden "ångest", "utebligen" och "träning" i samma mening. Jag förtjänar och behöver säkert en vilodag. Fastän jag känner mig dödligt pepp och pigg. Imorgon däremot. Då ska jag göra hemmapizza och springa långpass som aldrig förr.

Längesedan jag la upp några bilder på katterna föresten. Casey vill ju aldrig vara med på bild och min lya är för mörk för att det ska bli bra bilder. Får gå ut och ta imorgon. Men slabbtog 3 bilder nu endå.

  

17.06.2008 Det är inte lätt när man gör det svårt..

Har jävlats med att försöka piffa upp bloggen lite men det har väl knappast gått som en dans på rosor. Var ju år sen man rörde vid Css och nu för tiden finns det ju slappvarianten Dreamweaver. Men skam den som ger sig och jag tragglar vidare.

Igår var jag på spinning. Det sämsta spinningpass jag nånsin varit på. Tecnomusiken plågade på till dödagar. Totalt meningslös musik och den var precis lika o-peppande som instruktören. Även om jag trampade på utav helvete och blev fysiskt trött så gick jag miste om den mentala tillfredställelsen och kände mig i allra högsta grad snuvad på konfekten när jag gick därifrån.

Nu har jag och min vapendragare Jess bokat upp oss på en tur till södra Norrland och kustpärlan Härnösand. För er som inte vet är det min hemstad.
Det Blir bla en dagsutflykt för lite klättring i skule, några öl på bittens i gamla (goda?) vänners lag och sen bara sola,bada och slappa en helg. Njutbart.



16.06.2008 ..

Ursäkta röran - Här byggs det om.

14.06.2008 Skogsmulle i spöregn..

2tim och 15min vandring ute i skogen blev dagens äventyr. Packade en liten väska med skit bara för att träna på att gå med packning vilket man inte kan få för mycket av. Vi åkte ut till ett ställe som hette "Paradiset" där det fanns ett gäng vandringsleder bl a den som vi tog över tornberget som då skulle vara Stockholms högsta berg.



Här är toppbilden. Jag stod och spanade efter en utsikt som inte riktigt ville infinna sig. Fan jag ser ut som en karl på bilden. Hahaha.

Regnet låg i luften och efter ca halva turen öppnade sig himlen och vi tog skydd under ett paraply. Äger man inga bra regnkläder får man lösa det på annat vis.



När vi nästan var tillbaka till där vi startade var det dags för lunch. En härlig pasta- och skinksallad med keso. Smarrigt. Nu ska jag duscha och sen bär det av till jobbet.
Härligt att få komma ut i naturen lite trots det inte allt för roliga vädret.


13.06.2008 Pissd. Men vad gör det om hundra år..

Pissd,ledsen,besviken och arg. Men också förstående. Idag på träningen sprang jag rakt in i den berönda "väggen". Japp. Helst plötsligt bara var den där, hård,stor,kall och bestämd. Jag blev besegrad. Jag fick inte komma förbi. Med med all rätt. JAg kände redan igår hur sliten jag var efter onsdagens helt fantastiska löppass. Man kan inte få allt. Nej för det kan man inte:
Imorgon är det på med ryggsäcken,skogsdojjorna och med lunchen nedpackad blir det expedition "Stockholms högsta berg" Dvs Tornberget som reser sig hela 110,9 möh. Vi tänkte först börja med några acklimatiseringsturer för att sen låta våra sherpas göra upp 4 läger uppe på berget därefter gör vi toppattacken med endast en syrgasflaska var..... Hahaha
Eller nått. Det ska i vilket fall bli trevligt att få komma ut lite och vandra i skog och mark.


Kom föresten att tänka lite mer på Stackars MAdde och Ted idag. Här sitter man och klagar över ett träningspass när dom har bra mycket större saker att sörja över. Stora kramar till er mina vänner..





Jag ska resa nu, gråt inte
Jag vet att du är ledsen, luta dig mot min varma sida
jag lovar att sitta alldeles stilla

Jag ska inte åka riktigt än, ännu en stund finns jag kvar hos dig
Du kramar och smeker mig, du säger att jag måste bli hel igen, förstår du inte, jag orkar inte mer, jag längtar efter att få sluta ögonen och sova

Nu händer det snart
Jag är inte rädd, så gråt inte du heller
Jag försvinner inte, jag reser bara bort

Nej jag vet inte vad landet heter och du kan inte följa med
Jag vet att jag får vila, ha det lungt och skönt, inte lida mer
Det ordnar sig...

Var inte ledsen, nej  gråt inte är du snäll, för varje gång du känner vinden, den mjuka ömma vinden..  
Då ska du känna det som en hälsning lång bortifrån
En sammetsmjuk smekning från en varm och len nos mot din kind...

13.06.2008 Med siktet inställt på....

Kebnekaise! Där satt den. Den 25 augusti bär det av. Spännande deluxe. Nu ska det bara styras upp med det praktiska. Massor som måste fixas,köpas,testas,kollas,ordnas mm.

Idag har jag också suttit och kollar olika flygaltenativ för Nepalresan nästa vår. Ser ut som att jag spikar 19 april till 11e maj. Hittade ett gäng shyssta flygaltenativ där ikring. Och det blir också en dag extra än vad jag planerat. Men det är ju bara positivt. Då kan man lägga in en extra dag om något oförutsett skulle hända eller om man helt enkelt skulle få för sig att göra något spontant. Iof har jag satt det säkra före det osäkra och redan lagt in lite extradagar men jag har en känsla av att jag kommer njuta var enda sekund och tacka mig själv för att jag unnade mig mer tid. 



I helgen blir det föresten att jobba igen. Som vanligt. Jag är så extremt jobbless och trött på mitt skitjobb. Inte ens alla planer kan motivera mig till att vara positiv till jobbet. Men det är bara att bita ihop och svära i smyg. Jag förväntar mig att skiten vänder snabbare än jag tror...

Väl mött.

12.06.2008 På världens kant..



Hittade denna bild på Summitpost när jag slösurfade på jobbet. Den får det att pirra lite extra i magen. Känslan av att stå på "Världens kant" måste vara hur mäktig som helst.

Var skönt att träna idag. Styrka överkropp, 30min rodd och 30min inlines. Imorgon är det en Sim- och löpdag igen. Det tar sig det tar sig. Även om jag smög ner med inlinsen på gräsmattan utanför woken för att jag skulle slippa asfaltsbacken. ..


12.06.2008

R.I.P Trubblan. Lilla Trouble somnade in inatt. En liten kisse på bara 9mån. Hemskt. Alla tröstkramar till Madde, Ted och Nikkan.
Kramade om Lillmys lite extra igårkväll. Casey ville hellre ligga i fönstret och sova än att kramas..

Veckans träning har bestått av:

Måndag:  90min promenad till Kungens kurva och tillbaka, 30min inlines och 4,4km löpning
Tisdag: 55min intervaller på Crosstrainern, 66min promenad
Onsdag: Simning 30min, inlines 40min och löpning 10km
Idag blir det styrketräning överkropp och inlines.

Har slängt ut annons om Kebnekaise nu på lite olika ställen på nätet. Jag vill verkligen att det blir av! Ingen som vill haka på upp till Kiruna i sommar? Om ingen vill så åker jag själv. Med det hade ju varit kul att ha någon med sig. Jag har så extremt oäventyrliga vänner.
Jag har massor med planer och visioner men känner men bara motarbetad av alla dess tråkmånsar, hösäckar, fegisar. Komigen så kör vi!


09.06.2008 Hemma..

Hemma igen från SRF. Har haft en fantastisk vecka. Tänkte slänga upp lite bilder sen då det blev en hel del plåtande.


02.06.2008 hey ho, lets GO.

Sådär ja. Äntligen är allt packat och klart. Vi har slagit upp vårt base camp för natten på anrika Lidl´s parkering. Imorgon kl 05.45 drar vi.
Så bloggen och vänner. Vi hörs om en vecka. För nu går resan mot Norje Boke och Sweden rock festival 2008.

image107

01.06.2008 Bryt ihop och kom igen...

Visst lätt sagt och gjort. Synd bara att min biljävel inte förstår att man måste komma igen och vara stark när man brutit ihop...

R.I.P   N*R3*8 må du för evigt brinna i helvetets eldar.

Fitthelvete.
2 dagar till festival och givetvis går allt åt helvete.