18.06,2008 Nyköp..

Överlag helt ok dag. slutade 30min tidigare vilket egentligen också var på tok försent så det blev ändrade plander. Tog en promenad från jobbet till Luntmakargatan och butiken Kängspecialisten. Har enbart hört bra om dom och jag behövde inte bli besviken. Här mättes det fötter,pillades med sulor och jag fick till och med en liten kurs i hur man bäst snörade dojjorna. Vilken service. Kanonbra.
Testade lite olika men dom första jag testade var oslagbart bäst. Så imorgon blir det en premiärmil i mina nya Meindl Island Lady Pro MFS med ett trendig specialinlägg för mina fossingar. (liknande det jag har i löpskorna. Eller ja det är ju samma koncept bara gjort för annat jobb)



När jag kom hem var det bara att göra matlåda för morgondagen vilket blev durumvete,renskav, en cream fraiche-röra och som vanligt en hel matlåda sallad. Ska bli smarrigt.

Dagens träning då. Blev också lite omkastning i planerna men 10km löpning runt Bredäng-Västertorp-Hägerstensåsen-Långbro gård-Långbro-hem. Fantastiskt väder och jag gav jävlar gärnet hela vägen. Peppad av powermetal i lurarna och med blicken på tempot på pulsklockan gick det som på dans. Hemma var det bara att springa in och snöra om till inlines för 40min´s åktur. Jag kan säga att benen skakade på ganska fint där ett tag. Nu har jag duschat fikat och det är dags att krupa upp i soffan med en bra bok en stund. Vågra vägra fotboll säger jag bara. Usch och fy.
Kom precis på att jag kan ta med mig skorna till jobbet imorgon och sen gå hem från jobbet = strax över milen. 
Så får det bli.

Tjipp
Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback