31.05.2008 - 02:16:03

02:16:03. Det var segrartiden idagens Stockholm marathon. Jag rullar ut min bönematta. Helvere vilka människor. Det krävs något enormt för att prestera något sådant. Jag är imponerad, och framför allt MOTIVERAD. Här ska springas.
Det var riktigt spännande att åka in en sväng innan jobbet och stå längs valhallavägen och se dom springa förbi.
Idag är föresten sista jobbpasset innan jag tänkte vara ledig en vecka. På måndag hämtar vi husvagnen och på tisdag drar vi till Norje och SRF.

Nej. Nu ska jag slava klart och sen dra hem till djuren.

30.05.2008 mkt..

Idag har det varit en lång dag. Bilen dog mitt på e4an när jag var på väg mot Maxi. Tur att Bänke kunde komma och släpa bort oss. Felet åtgärdades dock relativt snabbt och nu brummar pärlan på fint igen. Tog en härlig löprunda i den mysiga sommarkvällen och dagen har jag spenderat på stan med jess. Nu nalkas SRF och det känns som att det är massor av saker som måste hinnas med. Och jag har verkligen inte tid för allt. Men man får göra så gott man kan.

Nu ska jag däck i sängen iaf. Det har jag gjort mig förtjänt av.

Imorgon har jag tagit på mig ett jobbpass (Typiskt mig att jobba hela jävla tiden) och sen ska jag försöka minna spana en sväng på stockholm marathon.

27.05.2008..

Här är 3 bilder från idag. Ni undrar säkert va fan jag och Madde sysslar med och försöker bygga.
  
Vi ska göra en real-size-kossa i Papier Mache.

27.05.2008 Utan återvändo..

Nu är man anmäld. Midnattsloppet 2008 here comes the vägsnigel! *glurp*

25.05.2008 Snart semester..

..från den här sjukt jobbiga träningen. Tror det kommer göra mig gott faktsikt. Åka iväg på festival en vecka och släppa allt vad matvete, blomkål och intervaller heter.
Idag blev det iaf en liten lätt löprunda på 7,7km. Det var otoligt varmt ute och hade det inte varit motmind nästan hela vägen så hade det kunna vara fantastiskt. Dock kroknar jag ganska snyggt av att inte få något vatten. Måste skaffa mig ett vätskebälte. Men det tar vi tag i efter SRF.
Midnattsloppet klapp klapp klapp!
Har även hunnit med att jobba idag och om 10,5 timmar sitter man där igen. Snart dags att sova.

Sova, jobba, äta, träna, sova. Om och om igen...

Har lite dålig fantasi när det gäller bilder här.. Men när är bild på mig i bilen på väg från Göteborg till Oslo. Bakis och skakis.

image103


24.05.2008 Uppe md tuppen.

Imorse var jag uppe vid 7 rycket. Trots att jag inte börjar jobba förän 16.00 idag. Snörade på mig skorna och satte mig i bilen för att köra ut till drottningholm. Det är tamefan helt underbart att tillbringa morgonen i skogen. 73min senare hade jag joggat runt den kuperade stigen 2 varv. Kanonskönt.

image102

Nu ska det tvättas, städas och vänta på att börja jobba. Lär bli en soft kväll på jobbet.

23.05.2008 Struts

Efter 40min Cross och 40min Simning trog jag till stora kvantum för att handla. Där finns det alltid massor av små stånd där man får smaka diverse produkter. Jag brukar aldrig smaka sånt eftersom jag är extremt tjurig med vad jag äter men idag såg jag något som såg ut som Chorizoskivor. Tog en bit, stoppade den i munnen, tuggade runt den lite och sen såg jag skylten. STRUTSKORV. Det var det jävligaste. Hade jag vetat innan vad det var hade jag aldrig vågat smaka. Det jobbiga var att det smakade helt ok! Det var tom gott.
Så dagens rekomendation är: Strutskorv.  (Madde jag tror det skulle kunna vara något för dig)
Föresten hade nya numret av Runners World kommit så nu ska jag krypa ner i soffan och lusläsa den.image101


23.05.2008 bloggpaus - Namaste!

Jag har varit tvungen att pausa mitt bloggande ett tag pga en motivationskris men nu är jag på G igen. Igår var jag och Jess och sprang vårruset i uppsala. Trångt deluxe skulle man kunna kalla det. Vi kom således in på en ganska dålig tid trots att vi sprang på snabbt. Det blev ju liksom trafikstockningar där vägen smalnade av.

Idag är jag hemma för vård av sjuk katt. Lillmys har ätit något olämpligt. Illa.

Föresten. Nu kom posten. Och vad låg det där: EN INBJUDAN TILL BJÖRN OCH TERESE`S BRÖLLOP! My god! Oj så glad jag blev.
Underbart! Spännande! Vad ska man ha på sig? Vad ska man kirra för present? Jag har aldrig varit på ett bröllop tidigare.
Ringde Anso och började styra upp lite planer. Åker ner och hälsar på henne i samma veva.

Spännande.

image100

Nej nu ska jag göra mig en stor god kycklingsallad och sen bär det av och träna.


11.05.2008 Innan eftertänksamheten har raserat hela natten..

Nu var man hemma och tillbaka på jobbet. Jag tänker inte resumera veckan öht. Visst var det fantastiskt men när eftertänksamheten säger ju sitt. Det känns som att det är ett steg i fel riktning. Jag vet vad jag vill. Och det är en helt annan sak.

Ikväll ska jag börja jobba på min nya hemsida/blogg. Spännande.

07.05.2008 Vilken natt..

Totalt stört. Jag kom iaf tillbaka till hotellet men med 2st kaktusar i fickan. Ska bli spännande att se hur dagen blir.

05.05.2008 Oslo..

Oslo är det som gäller. Kall Mal och mjölk. Igår var det extremt i gbg. Både spännande oh njutbart. 

Tänkte lägga upp en bild men det gick inte. 

In i dimman nu.

03.05.2008 Tack..

Vi måste ju tacka Madde och Ted för den njutbara leksaken vi fick i torsdags. Tack så mkt!

image97

Har fortfarande inte städat. Det är fan katastofalt kass karaktär man har. Skämmes för fan.
Men jag har köpt ett par leggings och lite smink. Det har jag lyckats med.


03.05.2008 Ledig..

Äntligen helg. Det har varit en seg vecka. Men nu nalkas ledigheten och jag är ledig en hel vecka. Imorgon åker vi till Göteborg och där tar äventyret vid. Uppe i ottan är man också, men det blir ju lätt så när man är van att gå upp kl 5.  Frulle bestående av 2 riskakor och ett päron blir det nu innan det är dags att dra ut i spåret.

God Morgon.

02.05.2008 Du är fri och tar allting för givet..

Jag tar mycket för givet. Det är vad jag kan konstatera efter att ha Läst ut veckans bok "Himalaya förändrade mitt liv" som handlar om en svensk liten expedition som 1998 har som mål att bestiga Ama Dablam.
Under en kort ensamvandlig ner mot baslägret faller en av deltagarna (Henrik Johansson) och får en skallskada. Han kravlar sig ner mot lägret halvtförlamad och utan syn på ett öga. Han befinner sig på över 5000 meter över havet och för varje minut där uppe dör hans kropp lite mer.
Han får hjälp av sin flickvän att ta sig till närmaste bys sjukstuga där hans riktiga kamp på liv och död börjar. Han dödsförklaras efter 2min utan livstecken men vaknar sedan till liv igen för att sedan falla i koma. Projektet att få fram en helikopter tar tid och under tiden blir han bara sämre. Frivilliga människor kämpar för att hålla honom levande. Nepal är ett utav världens 5 fattigaste länder och sjukstugan har knappt utrustning för att plåstra om ett skavsår. När han tillslut anländer till sjukhuset i Kathmandu tror ingen att han nånsin ska kunna vakna upp igen. Men ett mirakel inträffar 4 dagar senare.
Fantastisk bok skriven av honom själv ur ett perspektiv och med en inlevelse utöver det vanliga.

image96

Ama Dablam är mycket känt för sitt vackra utseende och anses vara ett av världens vackraste berg.


01.05.2008 Första maj..

Tänk va tiden bara rinner iväg. Den här våren har sprungit om mig mer än en gång känns det som.
Igår blev det en 7km löprunda i regn. Det var både kallt och jobbigt men endå ger det en få förbannat skön känsla. Och jag älskar min Garmin som håller läget under kontroll åt mig.
Idag är man tillbaka på jobbet men det är verkligen kolungt här nu. Sitter och spanar på "Andra Avenyn" och gruvar mig för städningen som måste göras idag. Ska också försöka hinna med att färga håret. Nej. Nu blir det ett avsnitt till...