30.04.2008 Valborg..

Trött trött och trött. Idag har jag föresten ridit för första gången på över 6mån. Jag var nästan lite rädd när jag satte mig i sadeln igen. Kändes grymt skumt. "Offret" var en liten frieserkille på 6år. Jess kuse Jupiter. Sötis.

image94

image95

Haha vilken stil..
Nu ska jag äta soppa, ut och springa och sen bara mysa ner mig med någon av mina 6 böcker jag lånade idag på bibblan.

29.04.2008 Döm inte innehållet efter omslaget..

Denna helt fakastiska bok läser jag just nu:

image93

Gissar du rätt på vilken det är har du vunnit 10st trisslotter.


29.04.2008 Let the show begin..

40min Cross och 50min rask promenad blev det idag. Har lite känningar här och där men skitsamma. Nu kör vi för fullt!  På lördag tidigt i ottan tänkte jag åka ut på drottningholm och dra mig 2 (!!!) varv runt mördarstigen. Det är en ganska off road stig med klättring,klippor,sunkmark osv. Jag älskar den men har inte tagit mig runt den sen jag bodde där ute. Så nu är det dags.
I övrigt har det inte hänt något spännande alls. Dött. Har mest lapat sol, reseplanerat och läst. Synd att böcker är så dyra. Nu slog det mig att man givetvis kan LÅNA böcker. Men oftast finns inte dom böcker jag vill ha endå. Men ska kolla upp det. 
Nej nu blir det duschen, laga matlåda tills imorgon, mysa med kissarna och läsa lite.  

28.04.2008 Jobbintervju och 181bpm

idag var då den efterlängtade jobbintervjun på MediaMarkt. Jag tycker det gick grymt bra och det känns kanon. Nu är det bara att vänta och se då. Ibland känner man sig bara så jävla bra. Idag var en sån dag. image92

Grymt sliten efter både förkylning och gårdagens promenad gav jag mig ut på ett löppass i solen. Motvind hela vägen bort och medvind tillbaka. Äckligt slitigt. Medelpulsen på 181bpm, jag brukar ligga på 150. Haha snacka om att man tappat allt på bara en vecka. Imorgon blir det 45min kross, på onsdag en promenad och på torsdag blir det ett långpass. Om inte förkylningen återvänder och förstör mina planer.
Men det lär inte få hända.

28.03.2008 Vissa ska inte köra MC..

Marc har gjort det. IGEN. Vurpat med Mc:n. Förra gången var 2004. Nu har han brutit benet och en tumme. Så jävla typiskt. Vilket betyder att han inte hänger med grabbarna till Sverige nästa söndag. Helvete också va synd. Nu känns allt deppigt. hela resan käns liksom meningslös. Marc ska vara med. Annars är det inte 100%.

image91

27.04.2007 Kvällspromenad..

Hann med allt jag skulle idag utom städningen. Den får bli imorgon kväll. Tog mig tid till en 1.50 tim promenad i kvällssolen. Mkt skönt synd bara att mp3spelaren dog efter 8km. Men men.  Nu ska jag laga lunchbox till imorgon och sen ta en kopp vaniljte och bara läsa vidare i min bok.

Långbroparken är en väldigt fridfull och fin park att vandra i..

image90

27.04.2007 Seg dag..

Jobbat hela helgen. Inte tränat sen i tisdags då jag har varit tvungen att säkra förkylningen. Det funkar inte att vara sjuk nästa vecka.  Idag tänkte jag dra ut på en 1,5 timmes promenad. Har pysslat klart med alla papper tills anställningsintervjun imorgon. Jag ska ge mig fan på att få det. Jag SKA ha det.  Hur svårt kan det vara. Jag är ju helt njutbar.

Sitter och planerar lite aktiviteter för sommaren. Blir inte mkt så jag ska spara pengar men i förberedande syfte blir det iaf 2 små äventyr utöver festivalfyllan.

Dags att dra sig ut i spåret. Tjipp.

24.04.2008 Pretty fucked up..

Min axel mår inte riktigt bra. Idag hos snyggve trodde jag att slutet var nära. Det gjorde så förbannat jävla ont. Men vi får hoppas det blir bättre. Har lite oflyt just nu med både axeln och hostan. Båda måste ge sig innan nästa söndag. Vilket också betyder att jag inte ska träna på hela helgen :(

24.04.2008 Sån är jag.

Jag är bortskämd,oförskämd,grinig,sur,tråkig,förutsägbar. En klagande,gnällande snorunge som hela tiden vill ha allt serverat på silverfat. Jag är också självgod ismyg, ego och är inte precis bra på att hjälpa folk. Men man kan inte klaga på att jag inte är insiktsfull. 

Idag ska jag iväg till snyggve (naprapaten) idag och innan det hade jag tänkt solna en stund. Ikväll blir det löpning och fortsatt reseplanering. One year to go. läskigt.  

God morgon!

22.04.2008 Vilket väder!

Idag när jag och Jess kom till Forsgrenska för lite löpning på banden så var dom avstängda. Någon höll på att göra någon sorts service. Så jävla surt. Men jag tog en runda runt Vantör i det helt underbara vädret. Testade Svartslingebacken uppför för första gången (brukar kuta den nerför) och jag var inte många slag ifrån maxpuls men jävlar jag höll tempot hela backen.
Nu blir det en kopp te och något avsnitt av Everest säsong 1.

22.04.2008 Tack..

Hur svårt är det egentligen att säga tack. Jag pratar med ca 300 kunder varje dag och spontant är det väl 50% som säger tack. Dom andra tvingar jag att säga tack genom att skitsurt väsa fram ett "varsågod". Säger dom ändå inte tack så upprepar jag "Varsågod" tills dom säger tack.
99% säger då tack utan att krångla medans 1% blir skitsura och gör en stor grej av det. Jag brukar då påpeka hur trevligt och lätt det är att klämma ur sig ett litet "Tack". Alltid är det någon ibland som påpekar att man gör denna procedur för att tjäna mer pengar varpå jag påpekar att - nej jag jobbar inte på provision och jag vill inget hellre än att ha mitt tack och lägga på. för att småprata med otrevliga människor är inte min grej.
Folk är så extremt egoisktiska,snåla och vill ingen annan väl.
Igår höll jag på att bli en utav dom men i sista sekund räddade jag dagen genom en god gärning.
Tur för mig. Nu kanske jag slipper hamna i helvetet - för den här gången.

20.04.2008 Nya skor..

Äntligen hittade jag ett par skor jag ville ha. Kanoners. Så nu är dom beställda. Och det sjukaste av allt är priset. 199kr! Som hittat.

image89

20.04.2008 licence to grill..

Nu är grillarnas tider komna. När jag tog min kvällspromenad lukade det grillat precis överallt och när jag gick igenom villaområderna så satt varannan familj ute och åt. Det är helt klart ett sommartecken!
image88

Förkylningen känns lite bättre idag och benen skek "SPRIIINGAA" så jag tog en soft joggingrunda på visserligen bara 2km men med tanke på hostan så borde jag inte ens gjort det.
Nu ska jag ta min kopp Forest Fruit Te och se Miami Ink.

Cheers.

20.04.2008 Härligt väder..

image86



Ha ha ha.

20.04.2008 träningsverk..

Igår spelade jag Tennis, tog en golfrunda och sen bowlade i 1,5 timme. Allt detta hemma hos Madde och Ted.
Vi spelade Wii sports. Helt fantastiskt tv spel. Man ser ju dock helt bisarr ut när man står och slår omkring sig i luften.
image85

Idag är det tvätta,städa,handla och pyssla som står på schemat. Tänkte hinna med en långpromenad i det helt njutbara vädret också.
Bäst att sätta igång..

18.04.2008 Naprapaten..

Visa sig vara en utav dom skyggaste killar jag sett nånsin. Vilken man. Oj oj oj. Va synd att man måste gå dit igen. Hehe. Ge mig.
Det gick iaf bra. Knäckte tillbaka mig och masserade ut knutor. Har mer än lovligt ont nu kan jag säga. Efter det var jag på en visit hos Madde och Teddan innan jag och Madde åkte iväg till Bromma Zoomarknad för lite väl valda inköp.
När jag kom hem ringde jag hävvy och vi begav oss ut på en kvällspromis. Härligt. Nu vill jag fan bli frisk så man kan göra något igen.

18.04.2008 Sjukling..

Jaha då är man hemma och sjuk då. Jävla helvete. Hostan gör ju att man inte kan jobba. För lite snuva har ingen dött av. Men men. Tar helgen att kurera så borde jag vara hyffsat ok på måndag. Om inte annat ska jag jobba endå.
Föresten ska jag på anställningsintervju på MedaMarkt den 28e. Jag ska verkligen göra mitt yttersta för att få jobbet.  Men det är äckligt många sökande så man lär ju inte ha en chans.

Nej nu är det strax lunch och sen måste jag bestämma mig för hur jag mår idag och om jag borde åka till naprapaten.

17.04.2008 Sjutton dagar kvar..

17 dagar kvar till Göteborg. Helt underbart. Om det inte hade varit för att min förkyldning bli värre och jag fruktar det värsta. Har ju klarat mig från halsfluss sen i höstas. Snälla snälla låt mig bara ha en vanlig bonnförkylning.
Både jag och Jess sitter här på jobbet och har sjukstuga; te, tabletter,mediciner och huskurer. Allt för att försöka ta dö på skiten.

16.04.2008 När man väntar mirakel..

Idag gjorde jag det. Jag testade den jävla jeanskjolen jag inte kom i för en månad sen. Och nog jävlar satt den som ett smäck. Fantastiskt. I den här takten kommer den snart vara för stor. Haha.
Idag ringde jag och bokade tid hos naprapaten till på fredag. Hoppas nån knäcker lite i mig så axeln får tillbaka sin rörlighet. Funkar ju inte att gå onking som en stelopererad zombie. Imorgon blir det långpass löpning och jag hade hoppats att garmin skulle ha hunnit komma men förhoppningsvis blir detta innan fredag istället. På söndag ska det löpas runt Drottningholm och då hade det ju varit kul att ha den.

Idag är det föresten bara 49 dagar kvar till SRF. Det ni!

image84

Lägg speciellt märket till hur glad och lycklig gubben bakom mig ser ut..

16.04.2008 Att vara passiv rökare..

Här på jobbet är man ofrivilligt passiv rökare. PÅ JOBBET. Där man MÅSTE vara för att på något sätt säkra sin inkomst. Och jag hatar det. Som idag. Jag är helt täppt i näsan och det känns redan som att jag andas genom ett sugrör. En efter en av mina kollegor kommer in och fullkomligt stinker nyrökta. Som att jag inte kan andas innan liksom. Jävla äckliga idioter. Jag vill inte sitta i ett rökmåln och må dåligt. Det borde krävas sanering av rökare innan man beträder en arbetsplats. Det är respektlöst.

15.04.2008 Reclaim the bed..

Ibland är det inte lätt att få sovplats här hemma. Snabbast går först och hinnar men inte med i svängarna får man ståplats. Att be någon flytta på sig, Bah, man får ju en örfil för mindre..
Casey brukar vara snabb på att reclaim´a sängen...

image83 

Blev en joggingtur i dag trots allt. Med solen i ögonen, en ny runda utmätt via jogg.se och njutbar musik i lurarna blev det en kortis a 35min 5km. Skönt var det och jag tänkte på att ta det lungt pga snuvan och axeln.


15.04.2008 Midnattsloppet vs. Tjejmilen..

Jahapp. Jag som hade fått för mig att Tjejmilen krockade med SRF. Men så var ju inte fallet. Nu visade det sig istället att den ligger nära Midnattsloppet. Så frågan är om hur man ska göra. Midnattsloppet är den 23 augusti  medans Tjejmilen är den 31 augusti. Kan kanske funka men man vill ju inte slita ut sig helt. Iof är det ju många månader och åtskilliga mil kvar innan det är dags så. När lönen kommer anmäler jag mig till båda helt enkelt. Nån som är sugen att haka på? :-)

Jag är föresten snuvig. Det kunde man ju ge sig fan på. Men antar att man får skylla sig själv efter i fredags. Jag som hållit mig frisk så länge nu. Men förhoppningsvis kan jag kurera bort detta ganska snabbt för det är ju bara drygt 3 veckor tills vi drar, och då MÅSTE jag vara frisk.

Dagens filmtips är föresten en komedi som heter Run, fat boy, Run. Grymt bra :-)

Nej nu ska jag fortsätta titta på film och krama katter.

14.04.2008 Sverige är flummarnas paradis..

1950 anmäldes ca 195000 brott i Sverige, 2006 anmäldes 1225000 brott.  Säger det något om att våran brottspolitik och behandlig av brottslingar?
Under de senaste 10 åren har anmälda våldsbrott ökat med 40% från 57800 st 1997 till 80700 st 2006.

Unga brottslingar med 10 lagsökningar och överlämnade till socialtjänst återfaller 100% till brott inom 3 år.
Grova våldsbrottslingar med 10 lagsökningar, återfaller 92% inom 3 år.
Av alla brottslingar i Sverige återfaller 40% inom 3 år till brott.

Siffrorna talar för sig. Verkligheten är helt otrolig och orimlig, trots allt flummigt "vårdande" och daltande med de kriminella återfaller 40% av alla,och 92% av de grövsta,och 100% av de unga. Den som tror att detta beror på att Sverige har för långa och hårda straff är sannolikt mer än lovligt naiv.

Det finns ingen, absolut ingen känd kunskap som talar för att brotten blir färre, med "en förbättrad kriminalvård", vad det nu är,ännu mer dalt med kriminella??!
Men däremot finns det svart på vitt att tex en mördare i USA som sitter av 99år,eller en som fått dödsstraff aldrig mer återfaller till brott och förhindras därmed av samhällssystemet att skapa fler brottsoffer och lidande.

Straffen borde utformas med utgångspunkt ifrån återfall,,,,den som återfaller tre ggr till brottslighet som ger fängelse,bör därefter för alltid avlägsanas från samhället. Det är ansvarslöst och omänskligt av makthavare att via sin flummiga "kriminalvård" slösa skattepengar på att vidmakthålla en hög återfallsbrottslighet som helt i onödan tillåts skapa nya brottsoffer, onödigt lidande,störa samhällsfunktioner,
till en enorm kostnad för samhället.
Enligt samma makthavare som slösar miljoner på att dalta med återfallsförbrytare säger att det råder resursbrist när det gäller att ta hand om gamla utarbetade svenskar inom åldringsvården, där de behandlas ungefär
med samma mänskliga värme och värdighet som oskyldiga i andra v-krigets förintelseläger..

Tänk om sverige för helvete.


14.04.2008 Det mest störande med jobbet..

Tänkte skriva ihop en lista om dom 5 mest störande sakerna på mitt pissjobb.

1. Att vi får sämre lön är slavarna i antikens grekland.
2. Att folk är så jävla bra på att komma försent, mygla, hyckla och lämna andra i sticket.
3. Att vi endast har 20min lunch. Vem fan hinner äta på ett icke stressande sätt.
4. Att jag vet att mina chefer sitter och snackar skit om oss över msn.
5. Det mest störande av allt är att jag inte kan skaffa ett nytt jobb förän i mitten på juli.

Efter detta kommer givetvis kunderna. Maken till skit har jag aldrig varit med om.

13.04.2008 Sliten deluxe

Stört och jobbigt att man kan bli så off och slött av en dags festande. Känns onödigt jobbigt. Igår orkade jag varken handla eller träna och idag orkade jag inte upp imorse så träningen fick bli direkt efter lunchen vilket gjorde att jag mådde illa deluxe ganska snabbt och efter 4,4km fick jag snällt ge mig för att inte hela lunchen skulle komma upp. Cyklade en stund men var inte alls på g. Ska ut en promenad lite senare ikväll får vi se om man mår bättre då.

Här är en bild från Harrys i fredags tagen av Madde.  :

image82

Föresten är den här bloggen verkligen sämt. Helt jävla värdelös plattform. Funderar på att börja blogga på annat håll. Där det iallafall går att updata utan att inläggen försvinner.


12.04.2008 Vilken afton..

Gårdagen var fantastisk. Treat rockade gärnet. Alla var glada.
Nu ska jag storstäda och bada kisse.


Här är ett litet klipp från gårdagen.

11.04.2008 Its after dark now, and Disneyland is closed..

Madde kör ju någon form av "Dagens skiva" Så jag tänkte köra dagens Livelåt.
Dagens livlåt är utan tvekan Disneyland after Dark (DAD) med låten "It´s after dark" Vilken sjuk jävla livelåt!
Låten är från "86 och har sen dess gått varm som outro på deras spelningar.




Tyvärr hittade jag inget live videoklipp på låten men håll tillgoda med att lyssna och njuta!

10.03.2008 Kisse vill ha negerkyssar..

Haha nyss när jag gosade med lillmys kom jag på mig själv med att säga med fjantig röst: -"Kisse vill ha negerkyssar". Ha ha ha. Tror jag måste kolla lite jönsonligan nån dag.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har bytt frisyr och hårfärg, trashat en tröja inför imorgon och nu ska jag snart dammsuga. Allt är frid och fröjd utom min axel som har bett om träningsledighet tills på lördag.  Idag drog jag också en repa på stan och hittade ett par helt underbara örhängen med stjärnor på åhlens. Amazing!
Nej nu är det bara att dra fram sugis och bränna över mina 29kvm på ca 1,5min.

Hej och hå. Så ses vi på TREAT imorgon?

09.04.2008 Vägsnigeln..

Likt en vägsnigel tuffade jag fram. Sprang 1mil för första gången. En mil utan att dö i mågon buske, utan att ens vilja ge upp, utan ett enda avbrott.  Jag klarade det. Jag är så jävla bra. Det där var ju inga problem. Grymmars!
Nu kör vi så det ryker!

image79

08.04.2008 En genomlyssning av..

Warrior Soul - Classics var dagens projekt. Har lyssnat igenom den 2ggr nu och den växer ju lite andra gången men överlag är det alldeles för seg, monoton och tråkig musik för mig.  Får 1/5 i betyg.

image78


Träningen idag blev lite lidande. Min jävla axel dödar mig. Om det slutar hagla ska jag ut och promenera ev sväng istället.

08.04.2008 Gnid inte lampan om du inte vill ha ut anden..

Igår var en trött dag. Var så seg i gårkväll att jag inte förmådde mig att uppdareta. Var iallafall ute och sprang en liten runda på ca 4km. Trodde jag sprang som en vägsnigel men det visade dig att jag endå hållit en fin kmtid.
Låg i soffan och slappade med en kisse i knät och en på armstödet till soffan samtidigt som jag tittade på Suvivorman.

Idag har vi fått nya lampor på jobbet. I grevens tid. Dom gamla har varit trasiga sen innan jul. Så nu slipper man sitta och kisa framför datorn och orka kanske hålla sig lite mer vaken.

Casandra har föresten fått damp och försöker smita ut varke morgon när jag ska gå hemifrån. Inte praktiskt än så länge utan hon sitter och spanar och man bara väntar på att hon ska sula iväg.  Skulle vara extremt drygt om hon gjorde det. Frågan är hur man kan lösa det.


07.04.2008 Jobb och åter jobb.

Försöker att jobba så mycket det går nu, dels för att jag ska vara ledig ganska mycket men också för att jag tänkt ha råd att fixa mitt hår i slutet på månaden. Vill verkligen göra det och jävlar ska det bli av.  Jobbar extra varje helg och det ska bli spännande att se hur det går på lördag efter Treat.
Ikväll blir det löprunda och sen promenad med Hävvy, hoppas bara det blir bra väder. Nu ser det ganska grått ut ute.

Idag fyller Marc år föresten så grattis till honom!

image77

(Bilden är tagen av mig i höstas i Köln, Tyskland på ett ställe som heter E-Werk)

06.04.2008 Minnen av en resa..

Letade egentligen efter något helt annat när jag snubblade över dessa bilder. Luzern i maj 2007..

     
   

Det gör ju inte ont att veta att det bara är 3 mån kvar tills man får se dom där underbara vyerna av Luzern igen.


06.04.2008 Congratulazioni nello Spagnolo..

image65

Speranza del Leo di buon compleanno state avendo un giorno stupefacente. Tutti gli auguri con amore
Linda

05.04.2008 I ensamhetens tecken..

Idag kände jag mig verkligen som en liten ensam stackars människa. Kan man göra annat när man åker på Rusta och köper en 0.6liters kastrull :(

image64


05.04.2008 Tack tasteline..

Tasteline.com är en grym sida. Räddat hela min vår skulle jag kunna säga. Citerar:

"Hur blandar du en GI-vänlig drink hemma snabbt och enkelt? - Enklast möjliga är att ta vaniljvodka med Sprite Zero. Garnera med lime eller citron. Enkelt, sockerfritt och gott!"

Så nästa fredag ska jag supa på Spite Zero och Vodka. Kan inte sluta bra... ha ha ha.

image62

05.04.2008 Tack för kriget mot dom kloka

Ibland känner man sig så hopplöst besviken. Man har liksom gått omkring och sugit på hoppets karamell en längre tid men tids nog tar den slut, och det enda man känner är en stor jävla besvikelse. Man har vetat att den funnits där hela tiden. Ja visst ha den det. Men man har in i det sista hoppast att den inte ska ta slut. Helt plötsligt uppenbarar sig allt man sagt och gjort som ett stort skämt och man börjar undra varför man har lagt så jävla mycket energi på något så ofattbart meningslöst som man endå i grunden visste att man skulle bli besviken. Man är ju ganska bra på att förtränga saker.
Men det är väl så människor är inlärda - Lev på det där förbannade hoppet tills du inser att verkligheten inte har ett skit med det att göra.
Men isikt leder till utveckling och utveckling är synonym för förbättring, tillväxt, mognande, framåtskridande, framsteg, förkovran, progress, progression, evolution, uppsving, ökning; förlopp, skeende och process. ...




04.04.2008 Milen kommer sakta krypande..

Träning idag. lågpuls och 8km sprangs det. Första passet iår över 5km. Kändes stort. Var inte det minsta trött men ett "måste" dök plötsligt upp. Dass-time. Fick springa in på toan istället för dom 2 sista km. Men det är helt underbart att springa och nu är jag 100%säker på att det ska springas midnattsloppet iår också. Kommer bli njutbart.  Synd bara att jag får så extremt ont i axeln av jobbet. Arbetsskada vid 23år. Pinsamt. Ska boka tid hos naprapaten till veckan. Så här går det inte att fortsätta.
Nej nu väntar en mysig hemmakväll med katterna.

Föresten. Nästa vecka. Då jävlar sitter milen som en käftsmäll av en kärringväska!

Tjipp

03.04.2008 Nyaste nytt.

Nyaste inköpet från ebay. Dessutom 1000kr billigare än i Sverige. och då inklusive porto.

image61
Garmin Forerunner 305. Kommer bli grymt att kunna springa med riktiga värden.

03.04.2008 Träna träna träna..

Trots 45min på Crossen och 2000m rodd kände jag mig inte ett dugg trött efter träningen idag. Kanonskönt. Dock fick jag ont i axeln/skuldran idag igen på jobbet. Måste försöka tänka på hur jag sitter men vill ju inte bli invalid när man är 23. Ha ha. Släppte dock lite på träningen och nu när jag masserat med Voltaren gel så känner jag inte så mycket.

Mötte Madde på träningen idag. Kul kul. Henne ser man ju inte frivilligt längre. Från hennes sida alltså. Men så blir det väl när man skaffar familj. Alla slutar höra av sig och ingen har tid. Thats a fact.
Men men. Jag fyller livet med andra saker. Som en god fullkornspaj med grillade grönsaker....

03.04.2008 Vart är världen på väg...

Ja det kan man ju undra sig. Ingen alkohol sen 26e januari. Ingen skräpmat, godis läsk, inget onyttigt öht på 50 dagar. Och igår  - gick jag in på NK helt själv för första gången. Vilken sopa jag är. Men björnen sover ju inte för ingenting. Man måste ladda batterierna av många anledningar. Maj, juni och Juli blir tuffa men ack så roliga.

Nästa vecka bryts dock trenden för en dag. Iallafall med spriten. För då är det TREAT´s releaseparty. Förväntningarna ligger på topp. Amazing! Party! Dekadens!

Nej nu ska jag uthärda ännu en dag innan det bär av för en timmes cross på gymmet.

image60

01.04.2008 Hej..

Lillmys ville bara säga hej...

image59

01.04.2008 Inte igår...

Ja det var ju inte igår bloggen funkade sist precis.  Störigt till tusen. men vi får väl börja på ny kula.
Idag har det varit en växlande dag. Sugjobbet tog upp den mesta av tiden som vanligt sen drog jag och Jess och tränade. Löpband lite soft blev det. 5km i ett tempo på 6,38min/km. Jag blev inte ens trött. SKÖNT!
Deklarationen dök ner i brevlådan idag också. 13454kr tillbaka. Där fick man för all övertid förra året.
Helt fantastiskt väder idag så jag passade på att ta en promenad med lillmys. Litet bråk idag om vem som skulle bestämma men jag vann tillslut och han följde snällt med mig över bänk och sten:)

Missa inte Everest ikväll kl 21.00 på Discovery.