29.03.2008 Sommartid..

Har inte riktigt ork att uppdatera just nu. Imorgon kommer story om fredagskvällen.

Det bästa med dagen är ju dock att jag jobbar till kl 3. och att sommartiden infaller kl 2. Muahahahaha.

28.03.2008 Viva la Bollnäs..

Idag jobbar jag kort dag. Slutar 12, drar ner på stan och köper hårstray, drar tillbaka till jobbet och hämtar bilen, susar ut till Jess i Åkersberga och sen drar vi vidare upp mot Bollnäs. Vi ska se Poodles med Etype. Ha ha ha.

Annars blir det en soft helg. Jobba, träna och mysa med djuren.

Nej nu ringde Madde. Bäst att ringa upp. kanske några news om Trubblan (Deras sjuka katt).

27.03.2007 Jag är en jävel på..

Kääääärrrlleeeeeeek. Eller inte. Men har haft den låten på hjärnan sen i tisdags då den spelades på gymmet. och idag spelades den igen så det bredde ju på en del.

Idag har jag bokat tåg, flyg och hotell. Ibis hotell i gbg, tåg till gbg och flyg hem från Köpenhamn. Ska bli spännande. Man kan inte ha tråkigt i "dom" grabbarnas sällskap :)

Annars vände min pissdag när jag snackade med Pålle. Jag gillar pålle. Visst drar det ner en bit (tsss) att han är dansk. Men det får gå endå.

Idag blev det löpning och crosstrainer på träningen. Satan va jag körde slut på mig. Kanonskönt. Det enda jobbiga var att det var en kinatant på gymmet som gick omkring med en handuk dränkt i eucalyptus. Jag trodde jag skulle dö av astma där ett tag.

27.03.2008 Pissblogg

Så jävla bra att den här plattformen är så extremt instabil.  mellan kl 11-13 och efter 16 är det ibland helt omöjligt att ens logga in här. Värdelöst sa bill.
Detta gör också att jag blir totalt omotiverad att skriva något alls idag.
Pissblogg
Pissdag
Pisspengar
Piss piss piss

26.03.2008 Everest igen.

Igår var det tisdag igen. Och det allra bästa med tisdagar är att det är "Everest - på liv och död" på Discovery. Jag älskar den dokumentären. Den är så verklig att man enda hem till soffan känner hur tårna förfryser och hur man inte kan andras för att det bara är 1/3 syre. Det lär vara en helt oberiplig känsla att stå där upp och verkligen kunna säga att man är "On top of the world". 
Ni som inte sett serien. Se den! I Nästa avsnitt går första gruppen (den "snabba") mot toppen. Spännande!

image57

25.03.2008 Linda Proudly Presents:

Ted och Madde:

image55

image56


Dom är så vackra mina vänner.


25.03.2008 Dagens motto:

"Ibland kan det inte bara vara gott, det måste vara nyttigt också". Med andra ord blev min skinksås till lunch inte lika lyckad som jag hade hoppats på. Vi gör ett nytt försök imorgon med pastasås utan skinka.

Jess fyller år idag föresten. Grattis grattis! Jag tog mig friheten att göra att litet collage i paint så att ni som inte känner Jess ska få en liten fin bild om hur hon är.
Detta är Jess: 

image52

25.03.2008 Jag pallar inte..

Är det något jag hatar med mitt jobb så är det någ några av mina IQ-kungsmåsar till arbetskollegor. Vilka jävla nötter. Jag pallar inte med dom. Jag orkar heller inte med alla idioter dom faktsikt ringer hit. Samhällets bottenskrap nr 1. 
Och om inte den här datorn hade varit så jävla seg hade jag inte behövt bli så extremt lack hela tiden. Ja jag har problem med mina humörsvängningar.

Sitter och försöker hitta något billigt, centralt hotell i Götet. Jag vill ju bo på lyxhotell. Surt. Mycket surt. Hatar små budget-äckliga hotell. Jag skulle nästan kunna lägga mig på golvet och skrika och gråta just nu. Jag saknar allt det "där".
Sitter och drömmer mig tillbaka om hotellet vi bodde på i Bryssel. Crowne Plaza hette det.
Och det var den bästa helgen i mitt liv. Slår till och med Robin Hood och Firefesthelgen.

image48image49
image50image51



Now that you turn
on your way to be free
Baby, stars are fallin' down
now that you're gone
You mean the whole world to me
Baby, there's nothing left to say


24.03.2008 ...

Sådär ja. Så var man på jobbet igen. Tänkte först ta t-banan men sen kom jag på att det är ju röd dag, vilket betyder varken trängselskatt eller P-avgift så det fick bli biilen. Att stå i -10grader och skrapa rutor med en skrapa som är minst lika gammal som bilen kan få mej på så in i helvete kasst humör. Att sen vindrutetorkarna hade frustit fast gjorde ju inte saken bättre.

Idag börjar vi det nya Beach 2008 programet. Och det börjar ju skitbra med att jag slutar kl 15 och Forsgrenska stänger kl 16.
Får bli en sväng till Eriksdalsbadet istället. Det mest värdelösa med det stället är att det saknas fläktar ovanför löpbanden. Det gör att kroppen ganska snabbt börjar skrika att den inte vill bada i mer svett.
Saksamma. man får göra det bästa av situationen.

Missade att plocka med minneskortet till kameran idag så får komplettera med mina vackra bilder senare ikväll.

Härnäst: Lunch!

23.03.2008 Blondinbella vs bittra Svenssons 10-0

Många hatar henne, många älskar henne. Jag tillhör den senare skaran.  För vem skulle inte vilja börja sin karriär i tonåren. Veta att man har en framtid.  Gå gymnasiet med ett mål, ambition och verkligen veta vad man har, och framförallt - vad man kan få.
Att tjäna pengar på att skriva om sig själv, göra reklam och kunna sälja sig själv på ett snyggt sätt. Och det viktigate: ha ett sådant enormt stöd och tilltro från sina föräldrar. Det är grymt! Hon är smart, ser okej ut, verkar ha bra vänner, står för sin åsikter,har flyt, ja det mesta alla människor vill ha. Och det är så jävla roligt att läsa alla bittra påhopp. Och vilka är det som gör dessa försök till slagstarka och Politiskt korrekta påhopp; Bittra jävla Svenssons som inte har något annat att störa sig på än en 17åring som shoppar för 10tusen i månaden, är sveriges största mediaväsen och har ett förbannat flyt i livet.
Är det ingen annan som ser komiken i det hela? Den typiska svenska avundsjukan, och det ständiga "tjänar du mer pengar än mig på mindre arbete så hatar jag dig". Haha. Patetiskt.
Jag säger bara: Blondinbella vs bittra Svenssons 10-0.
Heja Bella!

image47

Nu ska jag ge mig ut på en långpromenad i solen. Sen blir det tvätta och städa för hela slanten.

22.03.2008 Andra avenyn..

Då sitter man på jobbet då. är ganska trött redan faktsikt. Innan jag åkte tog jag en spastund i duschen. Hårinpackning, ansiktsmask, kroppspeeling. Underbart! Synd bara att man hade en katt som stod utanför badrumsdörren och var skitförbannad över att han inte fick vara med.
Tur att det är lungt på jobbet idag. Dom flesta är väl ute och super. Jag själv har blivit en jävla torris. Men vänta bara. Jag lär ta igen det tids nog.

Kvällen tillbringas som sagt på jobbet. har några avsnitt av andra avenyn kvar att se innan jag ska ta itu med Sjöräddnings-avsnittet från denna vecka som jag inte sett. och därefter ramlar jag in i filmernas värld.

Har föresten fått grymma tips angående löpträningen. Nästa vecka är det bara att tuta och köra. Ska bli spännande att se vad det kan ge.

Tjipp.


22.03.2008 - Run Forest.. run..

Ny dag med nya möjligheter. Jess hade sovit över så vi drog och tränade när Forsgrenska öppnade kl 10. Började med att sola 20min vilket var enormt skönt. Man kan ju inte se helt likblek ut nu när våren förhoppningsvis är på väg. Träningen blev 5km på bandet. 33.08 vilket är en godkänd förbättring. Joggade 500m och gick en stund som avslut. Vårruset närmar sig. och jag tänker fan inte skämmas. Hem, göra iordning lunch som bestord av fullkornspaj med grillade grönsaker och en härlig kesosallad(Ja jag äter fortfarande ur matlådor hemma):

image44

Nu vilar lugnet i lägenheten. Jag tittar på National Treasure och Katterna slappar.

image45

image46

21.03.2008 dagens äventyr..

Efter en "hård" dag på jobbet skulle jag och Jess ge oss ut i snålblåsten för att förgylla stockholm med posters.
image38
Så vackert så. Vi satte upp exakt alla posters vi hade. så nu är östermalm till gamla stan pyntat så här i påsktider.
image39
Vi träffade också på ett mycket sällsynt djur. Vi ville så gärna klappa det men det galopperade snabbt vidare nerför hamngatan.

image41

Helt plotsligt hade vi hamnat mitt i Jerusalem och Jesu dödsdom... Massor av folk stod samlade i jerusalem för att se på när Jesus fick sin dom.

image42
Följetåget ringlade sig långt när jesus fick bära sitt kors ner mot Golgata och mot sin död. På den nionde timmen dog han..



21.03.2008 Och på VDstolen sitter....

Jag.
För i helgen är det tydligen jag som basar här. Spännande. Jag ska sitta med fötterna på bordet på chefens plats och bara mumla skumma matematiska skattetermer samtidigt som jag via managern piskar på min anställda.
Alla som ens försöker sjukskriva sig kan börja svettas nu. För ingen är sjuk på min arbetsplats. Det är bara att masa er hit era lata svin.
Så. Let the show begin.

21.03.2008 - Glad Pisk.

"Glad Pisk" fick jag höra idag av en gubbe. Äckelgubbe.


21.03.2008 - Ägglycka..

Påsken är kommen. Långhelg, ledigt, sovmorgon... Vänta nu, Spola tillbaka bandet. Jag är varken ledig eller har sovmorgon :-( . Nejdå. Här sitter man minsann på jobbet och slavar. Eller slavar och slavar. Jag har snarare ägnat hela morgonen åt att besvara mina privata mail.

Passade också på att skylta om i ett utav våra fönster. Så kan hela anrika östermalm skåda detta:

image37

Nej nu ska jag surfa in på
www.alluc.org och kolla film.

Happy easter, och ägglycka till er alla.

20.03.2008 Jobbigaste tiden på dag..

Jobbigaste tiden på dagen är alltid strax efter 11 i samband med att Jess har lunch. Det är först då man kommer på hur hungrig man faktsikt är. Jag brukar smyga över till hennes plats och diskret lukta på maten. Oftast har hon något som doftar ljuvligt. Som idag. Quorn med gräddfil.
Helst av allt vill jag bara kasta mig över hennes matlåda och med ett lyckoskri slita den ur hennes händer, hoppa upp på min kontorsstol och rulla i full speed mot horisonten.

Givetvis stannar detta vid en tanke. Och jag nöjer mig med att säga lite avslappnat: -Vad gott det luktar..

20.03.2008 Där tvistar de lärde..

Detta är ett inlägg till dedikerat till Madde:

image35



19.03.2008 - Ute är mörkt och kallt..

..och jävligt halt. Min joggingrunda blev bara 4km och tog ganska exakt 30min. Vågade inte springa på eftersom det var äckligt halt och dessutom grymt kallt. Men men.
Har underhållt katterna en stund och lagat matlåda tills imorgon.
Här slavar man med nyttiga jävla saker som sparris och broccoli. Medan Madde Suktarn efter choklad och har tränat EN gång iår. Tssss. vilken tönt ;-)

Nej ska jag se klart Top Model och sen falla i dvala. Om 6,5 timmar ringer väckarklockan.

19.03.2008 - Konsumentombudsverket..

Ibland är det så nedlåtande roligt med felsägningar på jobbet. Som en gubbe som ingde mig angående "Konsumentombudsverket" Inte Konsumentombudsmannen eller Konsumentverket.  Det är nästan störigt vad mycket idioter det faktsikt finns.


19.03.2008 - Long time no see..

Har varken orkat eller kunnat uppdatera på ett tag. När jag väl känt mig motiverad har jag inte ens kunnat logga in.
Har mått lite risigt. illamående, yr osv. Men igårkväll kändes det ok och två spyor senare mår jag riktigt bra.
Snabb sumering:
Helgen var soft. I lördags var det löpträning med Jess och sen jobb en sväng.  Söndagen tog jag en lång promenad i det fina vädret. Och visst var det tur att man hann njuta för nu är snöhelvetet ett faktum igen.

Imorse när jag vaknade var det inte en enda del av min kropp som ville gå upp. Helvete vad det tog emot. Snublade runt över kläder,katter,mattor, stolar tills jag av ren trötthet vurpade på golvet. Efter att ha samlat mig några minuter gick det dock lättare. Idag var som tur var t-banan igång så jag slapp komma nästan 30min sent.

Igår kollade vi upp flyg från Köpenhamn också. Blir billigare så. Så nu är planen: Tåg till GBG.(Härja på liseberg på dagen) Sen bil till oslo, bil från oslo till Köpenhamn och sen flyga hem. Kommer nog bli en rolig tripp.

Dagens tips:
www.blondinbella.se och www.schulmangruppen.se

14.03.2008 Flest matlådor när man dör vinner..

image32

Vi börjar överst med:
1. kryddburk
1. Burk för keso
1. burk för sallad
1. burk för blomkålsgratängen.

13.03.2008 - Kom ska vi tycka om varandra...

Idag när jag stod och väntade på t-banan vid Telefonplan såg jag något som fick mig att le.
Med krita hade någon skrivit på marken: "Kom ska vi tycka om varandra"
Så extremt fint bara.

image31

12.03.2008 Moderat-jogga..

Eller Yoga som det heter. Började med att jag kom iväg lite sent och tänkte ta en genväg över gräsmattan utanför huset. Men eftersom det regnade ganska friskt var det en otoligt dum ide då jag föll pladask ner i skiten. Sprang in och bytte om och sen iväg. När jag kom fram såg jag att jag tagit fel tröja. hade tagit samma som jag använt när jag målade lägenheten. Lyckat.
Vi var väl 10st och det gick först och främst ut på att andas rätt och hitta kraften från sitt Shakra. Jag låg och tänkte på bandet med samma namn den första kvarten. Det var rätt skönt och man lyckades stressa ner och stänga av ganska bra. Fokusera på saker som är lite viktigare i livet. Det första jag kom fram till var att jag skulle skicka påskort till min familj. Så blir det. Men nu mår jag lite dåligt och ska sova. Snart gryr en ny dag.

Ta hand om er där ute.

12.03.2008 Ligist javisst.

Först vill jag passa på att presentera Casey. Hon vill aldrig vara med på bild och eftersom hon har mycket svart i sig är det svårt att få bra bilder på henne i min mörka lägenhet. Här är hon iaf. 8årig husis:

image25

Annars har jag och lillmys haft en liten lekstund:

Vad är det där för knöl i mattan?

image26

Tittut...

image28

Nu jävlar har jag dig allt!

image29

Men visst är jag fin!?

image30

Nej nu är det ner och hämta tvätten, käka och sen iväg på yoga. Lär väl vara oviga jag och 11 andra kärringar.


12.03.2008 När man talar om trollen..

Igårkväll satt jag i luren med Annso och vi snackade bland annat om schizade sömnbesvär. Bara för det har jag fan inte sovit allt inatt. Fast det beror mer på Lillmys som skulle ligga och gosa mig i ansiktet hela tiden så jag inte kunde andas. Sak samma. Huvudvärk och hemma från jobbet blev medicinen och nu känner jag mig utvilad. Låg uppe igårkväll och tittade på Discoverys "Everest på liv och död" och satan va mäktigt. Man började liksom känna en dragning till dom där 8 848 meterna över havet. On top of the world är väl ganska bokstavligt. Vem vet. om 10år kanske man ger sig på ett försök. Ett första mål är iallafall att få åka dit och betrakta berget på håll.

image23

Idag ska jag mest ägna mig åt att städa, handla och tvätta. Får bli en stillsam dag då jag mår lite risigt.

Dagens lunch föresten. En härlig sallad med majs, rödlök, tomat, gurka och fetaost. Till det en köttfärsburgare. Mumma.

image24

11.03.2008 Jävulens intervall..

Idag var det då dags för intervallträning a 50min på löpbandet och sen 2000m rodd. kändes riktigt jävla skönt att få flåsa lite. Imorgon ska jag testa på någon sorts yoga. Hehe.

Cattas häst gick inte igenom röntgen på strömsholm idag. Dom hittade tydligen massor med fel. Piss. jag skulle hoppa den lilla jäveln. Men men. Förhoppningsvis hittat hon något nytt spännande projekt snart.

11.03.2008 Dagens Lunch...

Wok. Eller fejkwok. Iaf, brynta rotaker och Quorn, en härlig sallad och lite keso. Smakade bra. Mycket bra.

Ingen kvallitetsbild eftersom den är tagen med lilla kameran här på jobbet.

image22

11.03.2008 Vissa står när andra faller..

Nu är jag less. Less på det här skitjobbet. Egentligen borde jag kanske inte skriva ut det här på en offentlig blogg men det skiter jag i. För kan mina chefer snacka skit bakom ryggen på folk kan väl jag göra det öppet. Mitt jobb suger. Kass lön, ingen semester, alltid struligt och en satans massa mygel. Nu har jag nått botten igen. Satan så trött jag är på det här. Nu får det vara nog. Och inte fan är det jag som faller..


10.03.2008 En spartansk måltid..

Var upp och simmade 40min imorse. Skönt som fan. Jobbar kväll idag. Märks att jag är van att ha med mig matlåda till jobbet då jag till och med valde att förtära dagens lunch i en matlåda hemma.

image21

Spenatravioli , sallad och keso. En måltid god nog att få en åsna att dansa.


09.03.2008 Trött as hell..

Idag är man inte så kaxig kan jag säga. träningsverk överallt och är extremt mör. Var iallafall iväg och styrketränade en sväng i morse och det kändes ganska bra. Åt en extremt god kycklingsallad till lunch och sen blev det soffan ett par timmar. Nu tänkte jag få lite datajobb gjort samtidigt som jag tittar på LA Ink. Lillmys har däckat i mitt knä.

Inatt var det vattenkrig här. Jess hade vaknat av att dom satt och lekte på bordet med vattenglaset. Blev lite krystat mellan oss idag på träningen. Jag pallar inte när folk bara ger upp utan att ens ha försökt. och nu handlade det bara om att ta bort ett litet fotband från cykeln som tar ca 2sek. Man får inte ge upp eller sura ur för inget. Men saksamma.  Orka mala.

Lillmys fick bada idag och han skötte sig bra. Han luktar riktigt nice nu.

Min axel känns mycket bättre och det bevisar ju bara min teori om att det är arbetsrelaterat. Imorgon jobbar jag bara 6 timmar och kväll. Så känns rätt skönt. Ska verkligen tänka på hur jag sitter så kanske det blir bättre.

Nej. Ett avsnitt LA Ink innan middag.


08.03.2008 5km..

Imorse var jag trött. Extremt trött. Ändå tvingade jag mig in för en soft 5km runda. 34.32min. Haha Snacka om segt.
Nu är jag grymt slut. Ikväll blir det bara slapp och mys.

Blev även en liten prmenad nu i kväll för att man inte skulle bli så jävla stel.

Har suttit vid datorn nästan hela dagen och kodat hemsida. Segt.

07.03.2008 Helg!

Nu nalkas helgen. och det betyder i detta fallet att jag inte ska infinna mig på jobbet förän måndag kl 14.30. Njutbart!

Passade på att ta med Lillmys ut på en promenad i det härliga vädret:

image14

image16

image19

image20

07.03.2008 Överansträningning på jobbet..

Jag har under en längre tid haft ont i min axel. Riktigt jävla ont stundtals. Jag kan tex inte bära väskan i vänster hand eller sitta lite snett när jag åker tbana för då gör det fruktansvärt ont. Använder voltaren gel för att lindra skiten en aning. Enda gången jag inte har ont är efter jag har tränat. Troligen därför att alla spänningar i musklerna släpper.
Nu har jag lokaliserat problemet till jobbet. först sitter jag ju vid datorn hela dagen. Sitter som en hösäck, sitter med fötterna uppe och lite laidback som i en fotölj. Sen sitter jag ju och svarar manuellt på telefonen med vänster hand, vafan jag nu gör det för istället för att svara på managern. Jag sitter även och gör ca 600 ctrl + c och ctrl + v varje dag vilket jag gör på att ganska osmidigt sätt eftersom jag sitter så skevt.

Nu ska jag i vilket fall boka tid med en naprapat för att se över skiten.

Igårkväll däckade jag tidigt. Hade varit och tagit ut mig totalt på träning. Lillmys var helt flippad igår och sprang omkring och skrek så fort man petade på honom. Sötboll.

06.03.2008 Det tar sig..

11.41:

image13

NU är snön borta och solen kikar fram. Känns genast mkt bättre.  Nästan lite varmt tom. Hopaps det håller i sig.
Bara några timmar kvar här på jobbet innan jag och Jess ska dra och hurta på gymmet.

Hejhopp

06.03.2008 Snön ligger vit på taken, endast Linda är vaken..

När man som mest längtar till sommar och sol. Ja då kommer den. Den berömda käftsmällen.

kl 05.50:

image12


05.03.2008 Jag ska bara...

Jag ska bara.. först..
Så har det låtit idag. Inte fått ett skit gjort här hemma. Dock tog jag mig tid att ta en härlig promenad med Hävvy. Invigde mina nya skor och dom satt som gjutna. Blir kanon det där.
Annars har jag plockat ner och börjat se över nordicsidan. Massor att fixa och man vill ju gärna att det ska bli bra.

Nej nu är det nog dags att ansluta sig till den ro som infunnit sig i hemmet. Soffan nästan.

image11


05.03.2008 Radio Silence..

Hektisk morgon. Igår fick mina chefer för sig att kirra ett PR trick. Som i högsta grad lyckades. Här ringer tidningar, journalister och radio hela tiden. Och Imorse blev jag intervjuad av Radio Halland. Tagen på sängen liksom.

På tal om Radio så måste jag passa på att tipsa om en grym låt. Radio Silence av Instamatics. Snyggt jobbat Anders och Fredrik.
Låten finns att lyssna på
http://www.epicentre.se/

04-03-2008 Ett problem löst..

Idag blev det träning. men inte som jag hade ränkat med. Lite öm i fötterna efter gårdagen och utan batteri i mp3spelaren insåg jag ganska snabbt att någon spurt på löpbandet var det inte tal om idag. Sprang 15min som uppvärmning och sen blev det ett multigympass. Lite lagom skönt att få köra slut på musklerna.

På tal om fötter så svängde jag in på Hi Sport outlet i Kungens kurva när jag var och handlade och där fans helt fantastiska priser på helt grymma märkessaker.

Kolla här bara!

löplabbet kostar dessa skor 1200kr. och jag köpte föregående modell som kom i november för 500kr!

image9

Nu ska jag bara gå in dom lite innan det blir premiärtur på lördag.

Idag blev det också klart att det blir plåtning av Mando Diao på tosdag på Cirkus. Kul kul.


03-03-2008 R.I.P jävla Coopsko...

Tänkte att eftersom jag inte tränade idag så tar jag en nett liten promenad runt markerna istället. Sagt och gjort. 3,66km senare vill jag mest avlida, eller mina fötter vill avlida. Jävla skohelvete säger jag bara.
Storyn börjar för 4 år sen när Jess och jag åker till coop för att handla prisvärda gympaskor att ha i stallet. Jag menar vem kan säga nej till 49kr?
Just nu känns det som ett av mitt livs misstag. Med en blåsa stor som ett plektrum sitter jag nu här och funderar på hur fan det ska gå imorgon när jag tänkte spurta på löpbandet. Illa. Mycket Illa.
Och att jag ens har kvar skorna. Det är ett hål rakt igenom hela sulan på båda hälarna. Hur dum får man bli.

Så nu ligger mina gamla vänner i sopåsen och väntar på sin resa ner i helvetesgapet (Sopnedkastet).

Rest in Peace jävla Coopskor...

image8

02-03-2008 - Myskväll..

Trött och less. Först ger PA mig förhoppningar om att jag kan jobba sent imorgon men givetvis blir det inte så. Har inte den minsta lust att gå till jobbet alls imorgon.

Träningen idag var rätt tuff. 45min på Crosstrainern med äckligt hög puls hela tiden (165-185). Skönt! imorgon blir det vila och sen blir det ett styrkepass på tisdag.

På tal om träning så var det ju vasaloppet idag. Skulle vara kul att vara med nångång om några år för att se hur mkt man kan pressa sig själv. Men det ligger låååångt fram i tiden. Vårruset i maj blir iaf första målet. Sen skulle det vara kul att klara Tjejklassikern också..

image7


Nu ska vår myskväll vid datorn fortsätta en stund fram till Wallander börjar.

02.03.2008 - A Hard days night..

Sådär ja. Here we go. Blogg var det ja. Hittade en gammal som jag valde att förnya. Smidigt då lata jag inte ens pallade att regga en ny.

Gårdagen var skön. Jag och kissarna låg hemma och slappade hela morgonen framför tv:n innan jag drog in till medis för att träna med
Madde (Bilden är föreställande Madde sittandes på en Vibroplate). Synd bara att hon just nu är världens mest omotiverad människa vilket smittade av sig deluxe. Men några km på löpbandet och ett lagom soft pass i gymmet blev det. Tänkte ju köra skiten ur mej men så roligt blev det inte. Ska ta igen allt idag. Då jävlar.

Igår var det också plåtning av Motoboy och Smashing Pumpkins på Hovet. Ljuset var under all kritik och givetvis fick jag med mig fel objektiv av bara farten. Men shit happens.

Motoboy:

image3

image4

Smashing Pumpkins:

image5 image6

Och med det säger jag: God morgon.