13.08.2008 Is

Jag vill isklättra. Ju mer jag tänker på det ju mer vill jag göra det. Dybbla yxor i händerna och ett stort mäktigt vattenfall under sig. Låter väl som en "het" dröm eller hur?
Sitter och googlar mig runt lite om olika möjligheter att åka och isklättra i vinter. Norge lockar ju förståss men det verkar också finns endel i Sverige. Alla möjligheter måste kollas upp, jämföras och vägas mot varandra. Egentligen borde jag kanske ge mig till tåls och spara lite pengar inför nästa år. Men kan man hålla sig.. Nej.

  

Klättringen igår på Karbin gick bra. Klättrade mest på rakt upp och utan att ta någon vidare notis till specifika leder. Mest för att bara kunna känna på lite olika grepp och få in lite moves.
När jag väl skulle klättra en led och hade med mkt möda kommit till hälften så hittade jag ett steg som var helt knäckt. Skruven stod ut några cm och jag tänkte att det skulle ju inte vara speciellt kul om någon föll på den där så jag började med mkt möda och inget att hålla mig fast i att skruva loss steget. När jag gjort det var det ju bara att fira ner sig för utan det där steget var det lite väl knivigt att fortsätta.
Passet avslutades med lite bouldering vilket händerna inte riktigt gillade. Man får väl hoppas man blir lite mer hårdhudad snart.


Kommentarer
Postat av: anjelina

jag vet inte så mkt om att isklättra, men bilderna på din blogg är grymt snygga:)

Postat av: bänke

mer bouldering åt folket

2008-08-13 @ 20:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback