09.10.2008 Ett plan har kraschat - 18 döda.

Det är inte bara i bergen det händer olyckor. Utan också på väg till bergen. Igårmorse lokal tid störtade ett plan vid landning i Lukla/ Nepal. Vädret ska tydligen inte ha varit det bästa och vid landningen och planet kraschade in i ett räcke och tog eld.

Väldigt tragiskt.

(Lukla är "The everest gateway" i Nepal. En liten by på 2860möh och att flyga in från Kathmandu till Lukla och sen vandra uppåt i Khumbu är den vanligaste sättet för vandring i regionen och ganska exakt det jag också ska göra.)


Kommentarer
Postat av: Adam

Jag har inte läst din blogg så noga, men blev nyfiken när du nämner Nepal. Vad är det för resa du sparar till? Och vad ska du göra där? Jag har jobbat med lite Ghurkas från just Nepal och har alltid drömt om att åka dit och hälsa på dem. Ha det bäst ;-)

Postat av: Mange

Tjena Linda...Du verkar ha ett riktigt äventyr framför dig. Hur högt ska du upp? Vore riktigt coolt att få åka till Nepal. Varit där förut eller? Håller med dig angående långpass...kan vara riktigt ångestframkallande....man vet att det kommer göra ont...Men ack så skönt efteråt.

Träna på...!!

2008-10-09 @ 20:00:19
URL: http://runningmange.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback