19.10.2008 Besatthet.

För att citera Runners high and the lowest lows ten laws of running:

"Träningen, med allt vad den innefattar, är det roligaste som finns. Tillåt inget annat att vara roligare.

Det finns inget roligare än att träna, träningen är ett inslag i livet som förgyller alla typer av situationer. Ska man på fest så kommer festen bli roligare om man just sprungit och ska man ut och resa blir resan roligare om man springer under den exempelvis.

Allt i livet blir roligare av att man tränar men framförallt, roligast i livet är träningen!

Vidare ska träning inte vara skönt, det ska vara otroligt jobbigt, det ska göra ont och allt detta är och ska vara roligt.

Var noga med detta, vad i träningen det är som är roligt, försköna inte. Detta är en fråga om tankekraft, kanske står det att jämföra med exempelvis hjärntvätt, eller mer allmänt med vissa samhällsnormer. Om alla i en viss given population är överens om att något är gott så blir det gott, det blir gemensamma smakpreferenser som inte ifrågasätts, dessa kan över tid ändras och är över tid elastiska, man kan betingas om, både på kollektiv och individuell nivå."

Det är så fantastiskt beskrivet.
Att leva lite mer löpning. Jag älskar att stå på botten och harva. Det är en stor del utav tjusningen. Att gilla när det suger som mest, jag älskar ögonblick när man bara vill ge upp och gå hem. Det är då, trots all tillfälliga misär. Man mår som bäst.  


Kommentarer
Postat av: Madde

Du e fan helt störd...

Postat av: bänke

träning är bäst efteråt....att sitta totalt utmattad på golvet i omklädningsrummet efter att ha varit ute och kört försäsongsträning. Sedan tar man en banan, läsk, lite choklad...högen med tvätt växer på golvet medan man själv fortfarande sitter påklädd. Materialarna kommer in och gnäller för att man är seg. Man hoppar in i duschen och pisksnärtar de andra lite med handduken...Bastar en stund och därpå en dusch till.Sedan går man, halvnaken och sätter sig å glor på lite tv och dricker kaffe innan man går och sätter på sig kläderna och går hem.DET är det bästa med träning. Eller iaf så var det det bästa.

2008-10-19 @ 14:55:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback