06.09.2008 Det här med att vara chef...

Det är fasen inte helt lätt att vara chef alla gånger, Mina chefer är i frankrike och jag ska ensam hålla den här flottan flytande i fyra dagar. Det är ett mindre helvete kan jag säga. Maken till strul får man leta efter. Igår var jag helt slut efter en 11timmars kaosdag och idag lär det inte bli mkt bättre. Har redan fått ringa och skällan ut 2 myglare som inte hade tänkt att dyka upp. Hade jag varit ordinarie chef hade jag gett dom kicken direkt. Men som simpel helgchef får jag dra mitt strå till stacken genom att skrämma dom på bättre tankar. Korkade undersåtar.
Iallafall. när jag kom hem från jobbet igår hade jag planerat in en löprunda men den fick ställas in då humöret och orken var i botten. Likaså ställde jag in morgonens inlinespass till förmån för att hinna laga lunchlåda och slippa härda dagen med konservburkssoppa. Jag känner dock ett härligt lugn i kroppen. Jag har med mig klättersakerna till jobbet och tänkte dra förbi Karbin ikväll och köra ett pass. Sen blir det en njutbar promenad hem i natten.
Idag är det ju föresten Stockholm halvmarathon. Hade det inte varit föratt 4 pers är "sjuka" ¨så hade jag gett mig ut med kameran i högsta hugg och jagat Rickard runt stockholm. Men nu blir det inte så. Tråkigt. Men jag vet att han kommer göra grymt ifrån sig endå. Heja Rickard!

Har föresten börjat läsa en ny bok som heter "El Choco".
"27-årige Jonas Andersson från Kungälv hade i ett desperat försök att bli av med sina skulder erbjudit sig att göra en affärsresa till Bolivia. Han åkte fast på flygplatsen med nästan tre kilo kokain i väskorna och hamnade på det ökända fängelset El penal de San Pedro, 3 600 meter över havet i Bolivias huvudstad La Paz.
Jonas Anderssons första tid blev en kamp för livet. Men de kaotiska åren på San Pedro blev ironiskt nog också vändpunkten i hans liv. Det var här han slutade med droger, det var här han gifte sig och det var här han blev pappa för första gången.
El Choco är den fascinerande berättelsen om en svensk mans kamp för överlevnad i en galen och främmande miljö, om kärlek mot alla odds, och om ett land i uppror.
Markus Lutteman är nyhetsreporter på Svenska Dagbladet. El Choco är hans första bok."


Kommentarer
Postat av: Ztumpan

Jäkla bra bok, läste den för några månader sedan! =)

2008-09-08 @ 13:13:47
Postat av: Sarah

Haha, jag håller på med den boken nu! Grym!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback