14.04.2008 Sverige är flummarnas paradis..

1950 anmäldes ca 195000 brott i Sverige, 2006 anmäldes 1225000 brott.  Säger det något om att våran brottspolitik och behandlig av brottslingar?
Under de senaste 10 åren har anmälda våldsbrott ökat med 40% från 57800 st 1997 till 80700 st 2006.

Unga brottslingar med 10 lagsökningar och överlämnade till socialtjänst återfaller 100% till brott inom 3 år.
Grova våldsbrottslingar med 10 lagsökningar, återfaller 92% inom 3 år.
Av alla brottslingar i Sverige återfaller 40% inom 3 år till brott.

Siffrorna talar för sig. Verkligheten är helt otrolig och orimlig, trots allt flummigt "vårdande" och daltande med de kriminella återfaller 40% av alla,och 92% av de grövsta,och 100% av de unga. Den som tror att detta beror på att Sverige har för långa och hårda straff är sannolikt mer än lovligt naiv.

Det finns ingen, absolut ingen känd kunskap som talar för att brotten blir färre, med "en förbättrad kriminalvård", vad det nu är,ännu mer dalt med kriminella??!
Men däremot finns det svart på vitt att tex en mördare i USA som sitter av 99år,eller en som fått dödsstraff aldrig mer återfaller till brott och förhindras därmed av samhällssystemet att skapa fler brottsoffer och lidande.

Straffen borde utformas med utgångspunkt ifrån återfall,,,,den som återfaller tre ggr till brottslighet som ger fängelse,bör därefter för alltid avlägsanas från samhället. Det är ansvarslöst och omänskligt av makthavare att via sin flummiga "kriminalvård" slösa skattepengar på att vidmakthålla en hög återfallsbrottslighet som helt i onödan tillåts skapa nya brottsoffer, onödigt lidande,störa samhällsfunktioner,
till en enorm kostnad för samhället.
Enligt samma makthavare som slösar miljoner på att dalta med återfallsförbrytare säger att det råder resursbrist när det gäller att ta hand om gamla utarbetade svenskar inom åldringsvården, där de behandlas ungefär
med samma mänskliga värme och värdighet som oskyldiga i andra v-krigets förintelseläger..

Tänk om sverige för helvete.


Kommentarer
Postat av: Macho killen

Tja bruden jag håller helt med. du verkar vara värsta snygga och coola bruden. jag bor i stockholm i mitt lilla student rum med golv lampa. vill du kanske ses ngn gång.

2008-04-14 @ 18:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback