24.11.2008 Julsånger och snölöpning.

Distans: 5,80 km 
Tid: 00:35:46  
Snitt: 6:10 min/km 


Nu är det jul igen, lalalala. Framplockad är julmusiken och jag känner ett sug av att baka lussebullar. Men först ska det storstädas och staken ska upp i fönstret. Vuxenpoäng.
Helgen blev inte riktigt som den skulle och jag vet nu att jag vet bäst. Att jag har rätt och att jag ska köra vidare på min väg. Oavsett. Vem försöker jag lura?
Uteblivet löppass igår gjorde förra veckan till en slappvecka distansmässigt sett. Jag tror det blev bra.
Imorse var det iallafall dags att ta tjuren vid hornen igen och ge sig ut. Utanför är det -4 och snöstorm. Precis utanför mitt L-formade hus var det hur okej lä som helst. Men så fort man rundade knuten så var det stormbyar som bankade på. Ett steg framåt och 2 bakåt. Bakhalt,kallt,blött och faktiskt riktigt roligt. Den tänkta rundan kortades ner några km och dom sista 2km kom man knappt framåt alls. Min första snölöpning nånsin avklarad. Givetvis kan man ju inte pausa
utmaningen bara för att det är snö heller...Kommentarer
Postat av: Annso

Det skulle jag ha gjort, pausat om det var snöstorm... fast jag har ju iof redan pausat ganska länge utan någon snö att skylla på.. oops

Postat av: Mikaela

julsånger, underbart!

2008-11-24 @ 11:14:10
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: MarathonMia

Såklart att du har rätt. DU har ju huvudrollen i ditt liv så det kan liksom inte bli fel!Du ser lite rädd ut på bild nummer två för att skina upp under löpstyrkan... :-)

2008-11-24 @ 14:38:28
URL: http://marathonmia.blogspot.com/
Postat av: bänke

jo nog var det lite hög glidningskoefficient.ps. suck suck och åter suck. ds.

2008-11-24 @ 18:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback